Telefoon

Reserveer direct

Bel en maak een afspraak.

Ook voor kinderen

Telefoon

Reserveer direct

Bel en maak een afspraak.

Feest voor kids Kinderen

Voor kinderen is pannenkoeken eten een feest. Zeker bij ons pannenkoekrestaurant de Steenen Camer. De kinderen hebben bij ons dan ook ruim keus. Kleintjes kunnen kiezen uit verschillende kinderpannenkoeken zoals pannenkoek Clown, pannenkoek Jip en Janneke of pannenkoek Smulpaap.

Op onze menukaart vindt u nog meer lekkere en feestelijk versierde pannenkoeken voor de kleine gast. En een geslaagd diner sluit je natuurlijk af met een ijsje. Ons kinderijsje met een verrassing is altijd feest.

MET KINDEREN IS PANNENKOEKEN ETEN EEN FEEST

Kids activiteiten De omgeving

Hebben de kids hun buik vol? In het groen rondom onze boerderij kunnen ze heerlijk uitrazen. Of combineer een pannenkoek bij de Steenen Camer met een van de leuke kids activiteiten in de omgeving van Arnhem.

Een bezoek aan Burgers Zoo, het Openlucht museum, kinderboerderij De Korenmaat, een vaartochtje met de pont van het Drielse veer of bij regenachtig weer een middagje overdekt spelen bij Ballorig. In de omgeving van ons pannenkoekrestaurant valt genoeg te beleven. Kijk voor nog meer leuke activiteiten met kinderen op de site van Kidsproof.

Appelboomgaard-desteenencamer