Kinderen

Telefoon

Reserveer direct

Bel en maak een afspraak.


026-3815237

Voor kinderen is pannenkoeken eten een feest. Zeker bij ons pannenkoekrestaurant de Steenen Camer. De kinderen hebben bij ons dan ook ruim de keus. Kleintjes kunnen kiezen uit verschillende kinderpannenkoeken zoals de kleine of grote versierpannenkoek met allerlei lekkers om zelf je lekkerste pannenkoek te maken, of een pannenkoek met rozijntjes, met ham en kaas of bedenk het maar als je het net wat anders wilt, geen probleem!

En een geslaagd diner sluit je natuurlijk af met een ijsje. Ons kinderijsje met een verrassing is altijd feest. We hebben natuurlijk ook altijd kleurplaten en kleurpotloden voor onze kleine gasten.

MET KINDEREN IS PANNENKOEKEN ETEN EEN FEEST

Kids activiteiten
De omgeving

Hebben de kids hun buik vol? In het groen rondom onze boerderij kunnen ze heerlijk uitrazen. Of wandel eens rondom de boerderij en spot de vele kippen, eenden en ganzen die in ons weiland wonen. Je mag niet in het weiland, maar sommige dieren komen graag naar het hek als je ze roept! Of combineer een pannenkoek bij de Steenen Camer met een van de leuke kids activiteiten in de omgeving van Arnhem.

Een bezoek aan Burgers Zoo, het Openlucht museum, kinderboerderij De Korenmaat, een vaartochtje met de pont van het Drielse veer of bij regenachtig weer een middagje overdekt spelen bij Ballorig. In de omgeving van ons pannenkoekrestaurant valt genoeg te beleven. De Romeinse tuin in de appelgaard, onderdeel van Limes, grens van het Romeinse rijk in Nederland. (Meer info www.deromeinen.nl)
Het prachtige natuurpark meinerswijk waar je fijn kan wandelen en genieten van al het moois.
Kijk voor nog meer leuke activiteiten met kinderen op de site van Kidsproof.

Appelboomgaard-desteenencamer