Reserveer direct

Feest voor kinderen Kinderen

Stap binnen in de vrolijke wereld van Pannenkoekrestaurant De Steenen Camer, waar kinderen echt genieten van hun pannenkoekenfeest! Wij geloven dat een maaltijd bij ons een speciale ervaring is voor de kleintjes. 

Op onze menukaart vind je een breed scala aan speciale kinderpannenkoeken, waaronder onze unieke versierpannenkoek die gegarandeerd een hit is. Maar dat is nog niet alles! Wat nou als de kinderen druk worden? Dan hebben wij een super leuk assortiment aan tekeningen waar ze even zoet mee zijn.

Want, wat is een geslaagd diner zonder een zoete finale? Sluit de maaltijd af met ons kinderijsje, compleet met een leuke verrassing! Bij ons draait elke maaltijd om plezier, van het begin tot het einde.

Kom langs en geniet samen met de kinderen van een heerlijke en vrolijke ervaring bij Pannenkoekrestaurant De Steenen Camer!

WhatsApp Image 2024-04-12 at 15.10.52

Activiteiten voor kinderen De omgeving

Zijn de buikjes van de kinderen goed gevuld? Laat ze dan lekker hun energie kwijt in het groen rondom onze boerderij. En als je een bezoek aan pannenkoekenboerderij De Steenen Camer combineert met een van de leuke kinderactiviteiten in de omgeving van Arnhem, wordt het pas echt een dag om nooit te vergeten!

Op loopafstand van ons restaurant vind je een gezellig voetbalveldje waar de kleintjes lekker kunnen spelen.

Er is zoveel te ontdekken! Ga naar Burgers Zoo, het Openluchtmuseum, kinderboerderij De Korenmaat, maak een spannend vaartochtje met de pont van het Drielse veer of geniet op regenachtige dagen van een middagje overdekt spelen bij Ballorig. In de buurt van ons pannenkoekrestaurant is er altijd genoeg te beleven voor jonge avonturiers.

Voor meer leuke activiteiten met kinderen kun je een kijkje nemen op Kidsproof.

Appelboomgaard-desteenencamer