Telefoon

Reserveer direct

Ons restaurant met bijhorend terras

Telefoon

Reserveer direct

Restaurant

Bij De Steenen Camer in Arnhem eet je pannenkoeken in een nostalgische sfeer. Ons pannenkoekrestaurant is gevestigd in een gedeelte van de monumentale Saksische boerderij uit 1848, die van oudsher al de Steenen Camer genoemd werd.

In ons restaurant zijn nog talloze authentieke details zichtbaar. Een gedeelte van het terras is overdekt met de originele kapschuur.Of je nu met z’n tweeën, een groep of gezin komt, we hebben maar liefst 120 zitplaatsen in ons restaurant en 125 zitplaatsen op het gezellige terras waar kinderen ook lekker buiten kunnen  spelen.

Dankzij de nostalgische sfeer is het in ons restaurant altijd gezellig en voelt het nooit massaal. Er is altijd wel een knus plekje aan een van onze gedekte tafels te vinden. En ben je uitgegeten? Ga dan de prachtige omgeving verkennen van de Steenen Camer. Ons pannenkoekrestaurant is uitvalsbasis van vele wandelingen of fietstochten in het groen.

restaurant-binnen-desteenencamer

Ouderwets lekkere pannenkoeken op ons terras in Arnhem

Desteencamer-restaurant-terras-arnhem

Terras

Wat is er fijner dan buiten eten als het lekker weer is. Het is net of de pannenkoeken dan nog lekkerder smaken. Bij aangenaam weer is het goed toeven op ons rustige en ruime terras. Naast de monumentale boerderij waarin ons restaurant gevestigd is, vindt u een ruim terras.

U kunt er met z’n tweeën aan een tafeltje schuiven of misschien heeft u wel voor het hele gezin of de familie gereserveerd. Een deel van het terras is overdekt door de originele kapschuur. Mocht u een drupje regen voelen of in de schaduw willen zitten, dan is dat snel geregeld.